Trådlyft - ett icke-kirurgiskt ansiktslyft

Ett trådlyft kan vara den perfekta behandlingen för dig som känner att du önskar uppstramning och ett lättare lyft men inte är riktigt redo för ett kirurgiskt ingrepp.

Trådlyft ger ett lätt, mjukt och naturligt lyft. Det är dessutom ett minimalt invasivt ingrepp som lämnar dig utan ärr eller långa återhämtningstider.

Trådlyft är en teknik där man använder sig av biologiskt nedbrytbara PDO (Polydioxanone)-trådar som förs in under huden. Denna typ av tråd är densamma som man använder inom kirurgin och tillvägagångssättet för att placera trådarna liknar en injektionsbehandling.

Det är möjligt att lyfta och behandla de flesta områden i ansiktet med trådlyft ansikte. Hur du kan få hjälp med de områden som du upplever som ett problem diskuterar du med din behandlare under en konsultation. Exempel på några vanliga behandlingsområden med trådlyft är:

- Kinder
- Käklinje
- Hals
- Tear trough
- Ögonbryn
- Mungipor

Det är ofta en fördel att kombinera med andra behandlingar som botox och filler för bästa resultat.
Man får en omedelbar effekt vid behandlingstillfället från det lyft och positionering av huden som PDO-trådarna med små, fina hullingar ger. Tiden efter behandlingen stimuleras och ökar även elastin- och kollagenproduktionen som en effekt av att PDO-trådarna gradvis absorberas av hudvävnaden. Dessa effekter tillsammans resulterar i en uppstramning, ett lättare lyft och med tiden ökad spänst och elasticitet i huden.

Fullt resultat upplever du först 8-12 veckor efter behandlingen och håller ca 1-2 år men rekommenderats att man upprepar behandlingen varannat år. Touch upp ingår efter 6 månader.

BOKA ONLINE