The Beauty Key Signature Treatment

Vill du ge dig själv eller någon du håller kär en riktigt lyxig behandling så ska du boka in vår fantastiska The Beauty Key Signatur behandling. Detta är behandlingen som innehåller det lilla extra! Låt oss här få ta hand om dig med en individ anpassad och resultatinriktad ansiktsbehandling där vi fokuserar både på välbefinnande samtidigt som du får ett fantastiskt resultat.

I denna behandling vill vi väva ihop många olika behandlingar för att ge dig lite det bästa från många olika världar. Vi jobbar bland annat med avancerade syraprodukter för att åstadkomma en förbättring av hudkonditionen. Vill du ge dig själv eller någon du håller kär en riktigt lyxig behandling så ska du boka in vår fantastiska The Beauty Key Signatur behandlingen. Detta är behandlingen som innehåller det lilla extra! Låt oss här få ta hand om dig med en individ anpassad och resultatinriktad ansiktsbehandling där vi fokuserar både på välbefinnande samtidigt som du får ett fantastiskt resultat.

I Signaturbehandlingen arbetar vi bland annat med Facify beauty wand en nyhet från USA. Den avger en pulsmagnetisk terapi med 5 runda järnhuvuden som används för att massera ansiktet för att öka blodcirkulationen och stimulera lymfsystemet, vilket ger en jämnare hudton och hälsosam lyster samt minskar puffighet. Perfekt för en stressad och trött hud. Hjälper tona, fasta och lyfta huden samt lindrar spänningar.

Du får även bekanta dig med en Genoled Low Light Therapy som kan genom specifika våglängder av ljus avge energi som tränger igenom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar. Genoled stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem beroende på vilket ljus man väljer.

Avslutningsvis så lyxar vi även till det lite extra med olika lift-off specialmasker anpassade efter din hudtyp. Efter avslutad behandling får du ett personligt rekommenderat hudvårdsschema.

Vill du få en upplevelse utöver det vanliga boka in en The Beauty Key Signatur behandling!

BOKA ONLINE