Recensioner

Några av våra kunder har delat med sig om sin upplevelse hos oss.
Catrin A

Magiska The Beauty Key! Göteborgs bästa hudvårdssalong! Sara är otroligt duktig, proffsig och får en alltid att känna sig trygg och avslappnad. Rekommenderar starkt!!!
Malin A

Jag färgade och formade bryn. Jag är väldigt nöjd med resultatet som alltid när jag går till Sara. Hon är väldigt proffsig på sitt jobb och väldigt trevligt bemötande. Vill gärna rekommendera Sara!
Maria W

Underbar personal (Alexandra) och en fantastisk lokal, man kan även sätta sig i soffan och dricka en dubbel espresso om man kommer lite tidigare
Therese O

Kan varmt rekommendera ett besök hos Rebecca på The Beauty Key. Lugn, trevlig och framförallt duktig på sitt jobb. Therese
Ina C

Jättenöjd med mina nya fransar, o var häääärlig känsla att faktiskt gå utan mascara idag till jobbet. Riktig fint bemötande med Alexandra och kände mig omhändertagen på Bästa sätt med visade proffsighet och noggrannhet i jobbet.
Fia Torstensson

Sara har introducerat mig för Microneedling med Dermapen 4!
Jag känner mig helt ny och fräsch! Vilket lyft!

Man känner sig alltid omhändertagen och prioriterad hos Sara. Hon är professionell långt ut i fingerspetsarna! Sara har gjort min hy vackrare än någonsin. Jag kommer tillbaka!

Niklas Helleren

Jag har gått till Sara i 13 år, och har hela tiden fått nya effektiva behandlingar. Jag kommer att fortsätta gå till Sara för min hudvård - det finns ingen bättre!

Sara älskar det hon arbetar med, vilket är tydligt vid varje möte! Hon är fullt insatt och uppdaterad i allt som rör hudvård och jag har alltid fått rätt behandling vid rätt tillfälle, och produkter som kunnat underhålla resultatet.

Mariella Lernbom

Funderar du på att boka tid -tveka inte- bara boka!!!
Är en nöjd kund sedan 15 år. Har rekomnderat Sara till mina vänner och bekanta som fått hjälp/ behandling och vart så nöjda.

Kan rekommendera behandlingen plaxpot vilket lyft och de helt utan ngt kirurgiskt ingrepp-Funderar ni över den här beahndlingen så boka en konsultation ni kommer inte ångra de.?

Demet A

Hos The Beauty Key får du professionell omvårdnad och råd, samt alltid trevligt bemötande. Dessutom befinner du dig i fräscha , ljusa lokaler och blir väl omhändertagen. The Beauty Key har skräddarsydda behandlingar efter dina behov och ger fantastiska resultat eftersom behandlaren har ditt bästa i åtanke, alltid! Rekommenderas varmt!
AnnCharlotte C

Helene är absolut världen bästa hudterapeut. Finns ingen som har bättre känsla och passion för sitt arbete. Älskar sitt jobb, det märks! Kommer aldrig byta hudterapeut ❣💟💕💙💚💕💓
Camilla T

Alltid ett proffsigt och vänligt bemötande. Sara är oerhört professionell med en gedigen kunskap.
Linn K

Första gången jag var på en ansiktsbehandling och blev såå omhändertagen och bortskämd! Kände mig så ren och fräsch i huden efteråt och fick flera produkter rekommenderade. Bästa bästa Helene!!! Ska snart tillbaks igen!
Isabelle O

Det var min första ansiktsbehandling, och jag blev jätteväl omhändertagen av Sara. Hon var noggrann med att berätta vad hon gjorde och hur det skulle kännas. Kände mig som en prinsessa när jag lämnade salongen!
Cato Helleren

Dermapen, Plaxpot, ansiktsbehandling eller färgning av bryn och fransar? Jag går alltid till Sara och har gjort det i över 10 år.
Sara har rätt erfarenhet, jobbar alltid med de senaste trenderna och jag litar på att hon vet vad som är bäst för min hy.
Innan varje inspelning av Första Dejten på SVT så gör jag en Dermapenbehandling för att se så bra ut som möjligt bland alla kameror?
Gå till Sara du också!
Ulrika Eres

Har gått hos Sara i många år och är så otroligt nöjd, rekommenderar henne och The Beauty Key till alla!
Sara är en otroligt duktig hudterapeut, hon ser precis vad huden behöver och produkterna hon använder är fantastiska.

Har provat olika ansiktsbehandlingar och även Dermapen som ger ett makalöst resultat. Efter att i många år använt Excuviance och Comfort Zone, har jag sedan en tid gått över till Nimue - vilka förstklassiga produkter!
Såå nöjd med Sara och när hon nu har öppnat egen salong, det kan ju inte bli bättre!

Jennifer Torsson

Har gått till många olika hudterapeuter genom åren med Sara på The Beauty Key är på en helt egen nivå. Hon ser alltid till att kunden är nöjd och hon gör sitt allra yttersta för att förgylla detta, med de bästa produkterna på marknaden.
Bästa hudterapeuten ni kan hitta i Göteborg ☺️
Emma R

Rebecka är otroligt professionell och jag känner mig i så trygga händer! Mer än nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera henne!
Denise S

Dermapen är definitionen på ”Ska man vara fin får man lida pin”. Det gör rätt ont men det är SÅ värt det. Min andra behandling och jag längtar efter resultatet. Första gången jag gick till Helene och hon var väldigt förtroendeingivande, trygg och snäll. Jag kände mig väl omhändertagen. Hon gav tips på nya produkter utifrån min hy som ska bli spännande att prova. Rekommenderar alla denna behandling och hos Helene 🙂
Ellen L

Professionell, informativ och väldigt varmt bemötande. Som alltid, hudvård i världsklass hos Salong Beauty Key! Jag är så glad att jag äntligen hittat rätt i huvvårdsdjungeln. Men gladast är nog min hud🤗
Linda Nilsson

Sara är jätteduktig! Jag har gått till henne i över 10 år och är alltid lika nöjd.

Hon håller sig alltid ajour med det senaste och har introducerat mig till både Dermapen 4 och Plaxpot. Snacka om högeffektiva behandlingar. ??

Ellen Lindbom

Wow känsla! Jag var där och gjorde Dermapen4 kur behandling och kunde inte vara mer nöjd. Min hud har fått en helt annan struktur och mindre röd. Och min Acne är borta!

Behandlaren jag var hos heter Sara och hon är så professionell ut i fingerspetsarna. Hennes glädje smittar alltid av sig och hon får en att känna sig väldigt trygg och fin. Rekommenderas varmt!

Saman Hemmati

Hej,
Tack snälla för underbar behandling och världens i särklass bästa service. Skönt att äntligen komma till en hudterapeut som har koll på läget, och att faktiskt se markant skillnad efter besöket.
Ses om 4 veckor igen Sara!
Stort tack!
justus

Tack Sara- för att du finns. Jag har testat så många olika hudterapeuter innan jag började komma till dig. Det går inte att jämför över huvudtaget!

Tack för idag!