Full Body Treatment

FULL BODY ENERGY ger dig den energiboosten du behöver! Du kommer att ligga på en IR-filt som slappnar av musklerna genom hela behandlingen. Behandlingen består sedan utav en helkroppsskrubb, energigivande helkroppsmassage med aromaolja, mini-ansiktsbehandling bestående av avtvätt och C Vitamin pensling, LED-mask behandling och avslutas sedan med ansiktsmassage med isglober.

FULL BODY RELAX Koppla av och njut av denna fantastiskt avkopplande ritual. Du ligger på den muskelavslappnande IR filten under hela behandlingen. Behandlingen Inkluderar sedan en avslappnande helkropssmassage med aromaolja, en mini-ansiktsbehandling med ånga, enzympeeling och hårbottenmassage. Avslutas med en skön ansiktsmassage. Du kommer att känna dig helt avslappnad och harmonisk efter denna avslappnandebehandling för hela kroppen och sinnet.

FULL BODY DETOX Denna behandling är för dig som vill ha en nystart från topp till tå . Vi börjar med att torrskrubba hela kroppen, därefter stryks en detox-olja på som du packas in i en IR-värmefilt med Medans du ligger och svettas ut alla orenheter i kroppen lägger vi en behandlande syra och sedan mask i ansiktet. Vi avslutar med en hårbottenmassage för total avkoppling. Du kommer vakna upp som en helt ny människa!

OBS! Vid denna behandling kan det bli en rejäl svettning så ta med ett extra underkläder ombyte. Vi erbjuder även engångsunderkläder till de som vill.

Fördelar med IR-värme

  • förbättrar blodcirkulationen
  • påskyndar ämnesomsättningen
  • förbränner kalorier
  • förbättrar lymfcirkulationen
  • rensar ut slaggprodukter ur kroppen
BOKA ONLINE