Kur Syrabehandling

Ifall du vill ha ett mer djupgående resultat så rekommendera vi ofta att man gör en kurbehandling med syror.

Dessa kurer kan anpassas helt efter vilket behov du som kund har och här har vi möjlighet att förbättra hudkonditioner som akne, interaktiv hud, jobba på rynkor/linjer, torrhet eller minska pigmenteringar.

Vi arbetar med flera olika märken då det kommer till kurbehandlingar: Nimue, pHformula, Meline och DpDermaceutical. Du kan givetvis ha ett eget önskemål om vilket märke vi ska använda, men vi rekommenderar i första hand att terapeuten som tittar på din hud och ställer huddiagnosen får välja det som blir optimalt för dig. Hur många behandlingar beror också på vilket tillstånd och ursprungsläge huden är i och vad man ska behandla. Vid din första behandling ger vi dig förslag på ett passande upplägg med både antal och frekvens.

Nimue - Smart Resurfacer

Här kan verkligen Nimue stoltsera med en smart peeling, Smart Resurfacer är Nimues kraftfullaste peeling någonsin. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

 

Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.
Styrkan hos Smart Resurfacer kan anpassas efter hudtillstånd. Ett andra lager kan appliceras och verka längre för en kraftfullare effekt. Då den avlägsnas med kallt vatten neutraliseras peelingen.

 

Denna behandling rekommenderas till dig som vill ha:

 

o En jämnare hudstruktur
o En jämnare hudton
o Minskad porstorlek
o Få mer lyster till huden
o Få ökad cellförnyelse
o Minska fina linjer & rynkor
o Minska hyperpigmentering
o Minska akneutbrott och tilltäppta porer

 

Detta är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden. Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, Smart resurfacer-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 till 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset. Utförs en gång i månaden.

Nimue SRC - Akne

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med problem hud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. Detta är en avancerad peelingbehanlding som återskapar en balans i huden i, ger en förfinad hudstruktur, ökad lyster och minskar inflammationer. Denna behandling blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Nimue SRC - Hyperpigmenterad hud

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med en hyperpigmenterahd hud. Detta är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden. Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Nimue SRC - Miljöbelastad hud

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med miljöbelastad hud som känns grå, trött och avsaknad av lyster. Det är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.
Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Råd efter SRC-behandling

 • Applicera inte active lotion/gel samma dag som du fått en behandling.

 

 • Minska användning av conditioner och active lotion/gel de närmsta 24 timmarna efter en behandling ifall huden är känslig.

 

 • Solexponering och solarium MÅSTE undvikas under en behandlingskur med nimue.

 

 • Använd SPF 40 var dag. Återapplicera var 2-3 timme ifall du exponeras för UV-ljus.

 

 • Använd en hatt och solglasögon för att skydda huden mot solens strålar.

 

 • Skulle ett ihållande erytem, rodnad, svullnad eller irritation uppstå, konsultera din nimue-terapeut omedelbart.

 

 • Applicera mer återfuktande kräm än vanligt de första dagarna efter en peeling- behandling, men börja först dagen efter behandlingen.

 

 • Gör inget ansträngande som kan resultera i svettning under 24 timmar, te.x. träna, eftersom det kan orsaka hudirritation.

 

 • Undvik hetta och/eller direkt hetta under 24 timmar, t.ex. bastu, ånga och infraröd strålning.

 

 • Undvik att röra vid eller klia huden eftersom det kan öka risken för en irritation/infektion.

 

 • Skulle din hud börja fjälla, pilla inte. Använd nimue ́s exfoliating enzyme för att avlägsna döda hudceller.

 

 • Vänta i minst tre dagar innan du vaxar ansiktet.

 

 • Steg 2 produkter kan börja användas tre dagar efter en behandling.

 

 • Undvik botulinumtoxiner och fillers i upp till fyra veckor efter en peeling-behandling eller en ”skin resurfacing” behandling.

 

 • Lev ett hälsosamt liv.

pHformula - Akne hud

Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C. solutions är speciellt utformad för att kontrollera akne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar akne.

 

 • Seborré
 • Hyperkeratinisering
 • Mikrobiell kolonisering (P akne)
 • Inflammation


Försäljningsprodukter före ”skin resurfacing”-behandling:

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter / kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

 

Försäljningsprodukter under / efter ”skin resurfacing”-behandling:

Patienter / Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.

 

Patienter / Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka resultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

 

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.

pHformula - Hyperpigmenterad hud

pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning. Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk.

 

Försäljningsprodukter före ”skin resurfacing”-behandling:

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter / kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

 

Försäljningsprodukter under / efter ”skin resurfacing”-behandling:

Patienter / Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.

 

Patienter / Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

 

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.

pHformula - Känslig hud / rosacea

Ett aktivt och effektivt complex speciellt utformat för en komplett reparation av kronisk hudrodnad och milda former av rosacea. Detta komplex har en effektiv anti-mikrobiell verkan.

 

Försäljningsprodukter före ”skin resurfacing”-behandling:

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

 

Försäljningsprodukter under / efter ”skin resurfacing”-behandling:

Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.

 

Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

 

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.

pHformula - Anti-Age

En aktiv och effektiv ”skin resurfacing” solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.

 

pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.

 

Försäljningsprodukter före ”skin resurfacing”-behandling

 

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter / kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

Försäljningsprodukter under / efter ”skin resurfacing”-behandling

Patienter / Kunder bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte.

 

Patienter / Kunder bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka behandlingsresultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

 

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.

pHformula - Vitamin C

Maximala koncentrations-nivåer av Vitamin C uppnås i en högabsorberbar formula. Ett avancerat system som används vid tidiga tecken på hudskada. L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket.

 

Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.

Råd vid pHformula Skin resurfacing

 • Följ hela behandlingsprogrammet noga för bästa resultat och minskad risk för biverkningar.

 

 • Hjälp aldrig till med exfolieringsprocessen genom att dra av hud som håller på att lossna, eftersom det kan riskera att resultera i ärrbildning och hyperpigmentering.

 

 • Ingen elektrolys, mikrodermabrasion, laserbehandling, ansiktsvaxning och annan hårborttagningar och inte ingen injektionsbehandling 14 dagar före en ”skin resurfacing”-behandling och under minst 14 dagar efter genomfört program.

 

 • Det är normalt att huden känns stram och torr efter en behandling.

 

 • Det är inte säkert att ”peelingen” av huden är synlig, men det är inte ovanligt att det under några dagar uppstår en lätt och upprepad flagning.

 

 • Rodnad efter behandlingen är helt normalt och kan vara i 1 till 12 timmar beroende på hur känslig huden är.

 

 • Vid behandling med Acnatac, EpiDuo, Duac, Differin, Hydroquinone, Tetralysal eller Isotretinoin skall behandlingar inte utföras.

 

 • Inga andra aktiva produkter eller behandlingar bör kombineras med pHformulas program för att undvika eventuella biverkningar.

 

 • Behandlingsresultaten varierar beroende på hudens tillstånd och det behövs en serie av professionella behandlingar för att uppnå optimalt behandlingsresultat.

 

 • Undvik solarier och direkt solexponering minst 14 dagar innan en ”skin resurfacing”-behandling, och använd UV protect dagligen för ett bredspektrumskydd av huden.

 

 • Det finns mindre risk för en postinflammatorisk hyperpigmentering i efterförloppet, och den risken ökar om man utsätter sig för UV-strålning.

 

 • En ”skin resurfacing”-behandling kan i vissa fall orsaka ett utbrott hos de personer med känt herpessår/munsår.

 

 • Allergiska reaktioner är mycket ovanliga. Om man använder pHformulas förberedande produkter bidrar detta till att upptäcka eventuella allergiska reaktioner i god tid innan en ”skin resurfacing”-behandling.

 

Om en allergisk reaktion skulle uppstå ska man upphöra att använda produkten. Vid behov kan man använda receptfria antihistamintabletter för att dämpa reaktionen.

 

 • Ibland kan mindre sår uppstå efter en ”skin resurfacing”-behandling vilket betraktas som en normal hudreaktion och förekommer oftare hos de med mycket torr hud.

 

 • Det är inte ovanligt att huden kan mörkna på vissa ställen direkt efter en ”skin resurfacing”-behandling, som sedan försvinner.

 

 • Ibland kan ett periorbitalt ödem (svullnad runt ögon) uppstå efter en ”skin resurfacing”-behandling. Man kan minska svullnaden genom att lägga på något kallt, men aldrig is då det kan förvärra tillståndet.

 

 • Det är inte ovanligt att huden kan få för mycket av det goda och bli överstimulerad, vilket kan leda till uppblossning av hudens grundproblem som behandlas, exempelvis acne eller rosacea.

 

 • Om du använder kontaktlinser ska dessa tas ut innan en behandling.
BOKA ONLINE