Kur Syrabehandling

Ifall du vill ha ett mer djupgående resultat så rekommendera vi ofta att man gör en kurbehandling med syror.

Dessa kurer kan anpassas helt efter vilket behov du som kund har och här har vi möjlighet att förbättra hudkonditioner som akne, interaktiv hud, jobba på rynkor/linjer, torrhet eller minska pigmenteringar.

Vi arbetar med 4 olika märken då det kommer till kurbehandlingar: Nimue, pHformula, Exuviance och DpDermaceutical. Du kan givetvis ha ett eget önskemål om vilket märke vi ska använda, men vi rekommenderar i första hand att terapeuten som tittar på din hud och ställer huddiagnosen får välja det som blir optimalt för dig. Hur många behandlingar beror också på vilket tillstånd och ursprungsläge huden är i och vad man ska behandla. Vid din första behandling ger vi dig förslag på ett passande upplägg med både antal och frekvens.

Nimue - Smart Resurfacer

Här kan verkligen Nimue stoltsera med en smart peeling, Smart Resurfacer är Nimues kraftfullaste peeling någonsin. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

 

Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.
Styrkan hos Smart Resurfacer kan anpassas efter hudtillstånd. Ett andra lager kan appliceras och verka längre för en kraftfullare effekt. Då den avlägsnas med kallt vatten neutraliseras peelingen.

 

Denna behandling rekommenderas till dig som vill ha:

 

o En jämnare hudstruktur
o En jämnare hudton
o Minskad porstorlek
o Få mer lyster till huden
o Få ökad cellförnyelse
o Minska fina linjer & rynkor
o Minska hyperpigmentering
o Minska akneutbrott och tilltäppta porer

 

Detta är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden. Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, Smart resurfacer-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 till 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset. Utförs en gång i månaden.

Nimue SRC - AKNE

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med problem hud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. Detta är en avancerad peelingbehanlding som återskapar en balans i huden i, ger en förfinad hudstruktur, ökad lyster och minskar inflammationer. Denna behandling blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Nimue SRC - HYPERPIGMENTERAD HUD

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med en hyperpigmenterahd hud. Detta är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden. Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Nimue SRC - MILJÖBELASTAD HUD

Nu kan vi på The Beauty Key erbjuda dig en avancerad och snabbverkande Skin Resurfacing behandling från Nimue. Denna behandling rekommenderas till dig med miljöbelastad hud som känns grå, trött och avsaknad av lyster. Det är en progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.
Behandlingen blir bäst om man gör i kur och vi kommer även att skräddarsy ett passande schema med hemmaprodukter allt för att du som kund ska få bästa möjligaste effekt och snabbast resultat.

 

I behandlingen ingår: Rengöring, Tetra enzympeeling, SRS-peeling, TDS, special mask, avslutande produkt. Tid: 45 min

 

Vi rekommenderar en kurbehandling på 4 alt 6 gånger och då ger vi dig 20 % på priset.

Råd efter SRC-behandling

 • Applicera inte active lotion/gel samma dag som du fått en behandling.

 

 • Minska användning av conditioner och active lotion/gel de närmsta 24 timmarna efter en behandling ifall huden är känslig.

 

 • Solexponering och solarium MÅSTE undvikas under en behandlingskur med nimue.

 

 • Använd SPF 40 var dag. Återapplicera var 2-3 timme ifall du exponeras för UV-ljus.

 

 • Använd en hatt och solglasögon för att skydda huden mot solens strålar.

 

 • Skulle ett ihållande erytem, rodnad, svullnad eller irritation uppstå, konsultera din nimue-terapeut omedelbart.

 

 • Applicera mer återfuktande kräm än vanligt de första dagarna efter en peeling- behandling, men börja först dagen efter behandlingen.

 

 • Gör inget ansträngande som kan resultera i svettning under 24 timmar, te.x. träna, eftersom det kan orsaka hudirritation.

 

 • Undvik hetta och/eller direkt hetta under 24 timmar, t.ex. bastu, ånga och infraröd strålning.

 

 • Undvik att röra vid eller klia huden eftersom det kan öka risken för en irritation/infektion.

 

 • Skulle din hud börja fjälla, pilla inte. Använd nimue ́s exfoliating enzyme för att avlägsna döda hudceller.

 

 • Vänta i minst tre dagar innan du vaxar ansiktet.

 

 • Steg 2 produkter kan börja användas tre dagar efter en behandling.

 

 • Undvik botulinumtoxiner och fillers i upp till fyra veckor efter en peeling-behandling eller en ”skin resurfacing” behandling.

 

 • Lev ett hälsosamt liv.
BOKA ONLINE