Medarbetare

Sara Leandersson
Sara Leandersson
Auktoriserad Hudterapeut & Grundare

Sara Leandersson är utbildad till Auktoriserad Hudterapeut. Sara har arbetat som hudterapeut sedan år 2000 och har sedan dess varit medlem i SHR (Sveriges hudterapeuter riksorganisation).

Henriette Lehtinen
Auktoriserad Hudterapeut, massage och fotvård

Jag är utbildad Auktoriserad hudterapeut på Yrkeshögskolan i Landskrona. Både skolan och jag är godkända av SHR.
Jag har arbetat som hudterapeut i 8 år.
Jag är stolt över att arbeta med marknadens ledande märken inom avancerad hudvård och detta för att ge dig som kund nyckeln till den allra bästa för din hud.
Jag brinner för att ge dig som kund den bästa servicen oavsett behandling och är därför alltid noggrann, professionell och omhändertagande.
Utöver hudvården tycker jag mycket om att ge massage som både är avstressande samt muskelavslappnande och som ger dig ny energi i den stressiga vardagen.
Sist men inte att glömma är våra fötter som ska bära oss varje dag livet ut. En fantastiskt rolig behandling att göra då man ser ett omedelbart resultat.

Helene Johansen
Auktoriserad Hudterapeut

Auktoriserad Hudterapeut med erfarenhet inom avancerad hudvård. Problemhud ligger Helene varmt om hjärtat.

Alexandra Milea
Alexandra Milea
Auktoriserad Hudterapeut

Jag är utbildad Aukt. Hudterapeut från Gildaskolan i Göteborg sedan år 2012 med internationell CIDESCO-examen och är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). @shr_sveriges_hudterapeuter
Är även utbildad och diplomerad franstylist sedan 2015 i singelmetoden för Luxourious Lashes, och 2016 i volymfransar för LashforLash (numera Cilier).
Jag brinner för avancerad hudvård och arbetar därför med resultatinriktade produkter, behandlingar och apparatur såsom microneedlingbehandlingar med Dermapen.
Jag har en stor passion för mitt yrke, är väldigt noga med mitt arbete, har stor yrkesstolthet och ser alltid till att kunden känner sig nöjd, trygg och omhändertagen.

Rebecka Godtman
Rebecka Godtman
Legitimerad Läkare

Jag är legitimerad läkare sedan snart 10 år. Under denna har jag forskat, doktorerat och arbetat inom flera kirurgiska specialiteter. För mig är det en självklarhet att estetiska behandlingar endast ska ges av legitimerad vårdpersonal som gått erforderliga utbildningar.
Jag brinner för att öka kunskapsnivån inom estetiska behandlingar och välkomnar kunskapskrav och certifieringar för branschen. Självklart är jag certifierad av Estetiska injektionsrådet vilket garanterar en hög nivå av kunskap och säkerhetstänk. Som kund på the Beauty Key är du försäkrad via Folksam.

Matilda Öster
Nagelterapeut / Fransstylist

Jag är utbildad certifierad fransstylist, och gick min utbildning hos Cilér i januari 2016, och certifierad nagelterapeut där jag gick min utbildning för Light Elegance i april 2016. Jag har drivit min enskilda firma i snart 5 år i lilla staden Karlshamn, med en ständigt fullbokad kalender o glada o nöjda kunder. Nu är det dock dags för mig att flytta till Göteborg och steppa upp i skönhetsbrachen. Jag brinner för skönhet och det ska bli superkul att få jobba med teamet på The Beauty Key.