Medarbetare

Sara Leandersson
Sara Leandersson
Auktoriserad Hudterapeut & Grundare av The Beauty Key

Sara Leandersson är utbildad till Auktoriserad Hudterapeut. Sara har arbetat som hudterapeut sedan år 2000 och har sedan dess varit medlem i SHR (Sveriges hudterapeuter riksorganisation).
- Jag är en driven och företagsam person, som går in med själ och hjärta i allt det jag tar mig för. Just nu har jag en spännande resa framför mig, i oktober 2019 så startade jag min alldeles egna hudvårdsklinik i Haga, Göteborg - The Beauty Key! Är du nyfiken och vill följa vår resa så finnas vi på instagram och Facebook på @thebeautykey.se.

Jag har arbetat som företagare sedan hösten 2000. Gillar utmaningar och har många hattar i mitt yrke.

Jag har en bred kompetens och utför alltifrån avancerad behandlingar så som dermapen, plasmapen plaxpot, co2-laser, rf-microneedeling och resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Jag brinner för att kunna göra skillnad för kunden och utvecklas som företagare och ta hand om mina medarbetare på bästa sätt.

Specialistområden: avancerad hudvård, laser, rfmicroneedeling, plasmapen, dermapen 4

Kaitlin Lockie
Auktoriserad Hudterapeut

Auktoriserad hudterapeut från USA och är tvåspråkig. Kaitlin har en stor passion i att hjälpa kunder med akne och problem hud. Utbildad på Dermaplaning.

Matilda Öster
Nagelterapeut / Fransstylist

Jag är utbildad certifierad fransstylist, och gick min utbildning hos Cilér i januari 2016, och certifierad nagelterapeut där jag gick min utbildning för Light Elegance i april 2016. Jag har drivit min enskilda firma i snart 5 år i lilla staden Karlshamn, med en ständigt fullbokad kalender o glada o nöjda kunder. Nu är det dock dags för mig att flytta till Göteborg och steppa upp i skönhetsbrachen. Jag brinner för skönhet och det ska bli superkul att få jobba med teamet på The Beauty Key.

Helene Johansen
Auktoriserad Hudterapeut

Auktoriserad Hudterapeut med erfarenhet inom avancerad hudvård. Problemhud ligger Helene varmt om hjärtat.

Josefine Talum
Auktoriserad Hudterapeut

Jag är utbildad auktoriserad hudterapeut med CIDESCO-Examen. Jag brinner för att få ge kunden en avslappnande stund i vardagen, men också för att få hjälpa till att höja självkänslan hos mina kunder genom resultatinriktade behandlingar. Jag har själv kämpat i många år med akne och pigmenteringar och brinner därför lite extra just för att kunna hjälpa kunder uppnå resultat som leder till en förhöjd självkänsla. Jag är driven och nyfiken och vill alltid utvecklas och fortsätta utbilda mig.

Rebecka Godtman
Rebecka Godtman
Legitimerad Läkare

Jag är legitimerad läkare sedan snart 10 år. Under denna har jag forskat, doktorerat och arbetat inom flera kirurgiska specialiteter. För mig är det en självklarhet att estetiska behandlingar endast ska ges av legitimerad vårdpersonal som gått erforderliga utbildningar.
Jag brinner för att öka kunskapsnivån inom estetiska behandlingar och välkomnar kunskapskrav och certifieringar för branschen. Självklart är jag certifierad av Estetiska injektionsrådet vilket garanterar en hög nivå av kunskap och säkerhetstänk. Som kund på the Beauty Key är du försäkrad via Folksam.

Alexandra Milea
Alexandra Milea
Auktoriserad Hudterapeut

Alexandra är utbildad Aukt. Hudterapeut från Gildaskolan i Göteborg sedan år 2012 med internationell CIDESCO-examen och är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). @shr_sveriges_hudterapeuter
Hon är även utbildad och diplomerad franstylist sedan 2015 i singelmetoden för Luxourious Lashes, och 2016 i volymfransar för LashforLash (numera Cilier).
- Jag brinner för avancerad hudvård och arbetar därför med resultatinriktade produkter, behandlingar och apparaturer såsom microneedlingbehandlingar med Dermapen.
Jag har en stor passion för mitt yrke, är väldigt noga med mitt arbete, har stor yrkesstolthet och ser alltid till att kunden känner sig nöjd, trygg och omhändertagen.

Emma Larsson
Legitimerad Läkare

Jag har jobbat som legitimerad läkare i 10 år och inom kirurgi sedan 2014.

Arbetet med estetiska injektionsbehandlingar ligger mig varmt om hjärtat där fokus ligger på naturliga resultat och att återställa volymförlust.

Jag gillar att vidareutbilda mig och håller mig ständigt uppdaterad för att kunna erbjuda er de bästa behandlingarna.

På fritiden gillar jag att röra på mig och klättrar gärna eller ger mig ut och springer en runda.