Massage

Vi erbjuder nu massage på The Beauty Key.
En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande för hela kroppen, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Massage är ett tryck, en töjning på vävnaderna, framförallt på våra muskler, blodkärl och vår hud. Det påverkar våra andra system i kroppen så som lymfsystemet, nervsystemet och vårat hormonsystem. Regelbunden massage genererar i att vi stärker immunförsvaret, vi blir piggare och vår kropp blir avslappnad i kropp och sinne.
Jag anpassar massagen efter ditt önskemål. Varmt välkommen! / Josefine

Svensk klassisk massage

En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande för hela kroppen, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Massage är ett tryck, en töjning på vävnaderna, framförallt på våra muskler, blodkärl och vår hud. Det påverkar våra andra system i kroppen så som lymfsystemet, nervsystemet och vårat hormonsystem. Våra kroppar är inte gjorda för det samhället som vi lever i nuförtiden, vi sitter för mycket ner och vi är för stressade. Våra kroppar är gjorda för att röra på sig och därför måste vi ta hand om dem. Vid massage gör vi musklerna och lederna avslappnade, vi frigör oxytocin ett må bra hormon som lugnar ner nervsystemet.

 

Regelbunden massage genererar i att vi stärker immunförsvaret, vi blir gladare, piggare, vi är inte lika spända och stela i våra kroppar.

BOKA ONLINE