MELINE - expert på ojämn hudton och pigmenteringar

MeLine® är den första och enda serien som är specialiserad på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment innehåller produkter för ansikte och kropp och tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper. Kliniska studier visar att MeLine® kan minska synlig ojämn hudton med upp till 90-95 % inom 60-90 dagar.*

MeLine® är utvecklad i Spanien av INNOAESTHETICS Laboratories. Tack vare de kombinerade ansträngningarna från deras forsknings- och utvecklingsavdelning, såväl som deras medicinska avdelning, levererar de innovativa och effektiva produkter och behandlingar. Serien är särskilt fördelaktig för dem med känslig och reaktiv hud.

Olika typer av pigmenteringar

Pigmenteringar kan uppkomma av en rad olika anledningar. Postinflammatoriska hyperpigmenteringar, även kallat PIH uppkommer efter en inflammation i huden så som akne. Solaris lentigo, uppkommer då huden varit utsatt för kraftig solexponering. Melasma är en hormonell hyperpigmentering som oftast sitter centralt i ansiktet och kan uppkomma vid graviditet, medicinering och användning av preventivmedel bland annat. Vid ditt första besök hos oss på The Beauty Key går vi igenom hur länge du haft dina pigmenteringar och vad som kan vara orsaken till dessa samt lägger upp en passande behandlingsplan.

Hur många behandlingar krävs?

För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi alltid en kur med ett intervall på en gång i månaden samt använder ME LINES hemmavårdsprodukter. Hur många behandlingar som behövs beror på ditt utgångsläge. Vid melasma rekommenderas fler behandlingar. Vid varje behandlingstillfälle sker en gradvis reduktion av hyperpigmenteringen och för bästa varaktiga resultat rekommenderas en till två behandlingar varje år för att vidmakthålla den uppnådda förbättringen. För att få bäst resultat rekommenderar vi alltid ett skräddarsytt hemma-behandlingsprogram.

MELINES behandlingsprodukter för hemmabruk

MELINES produkter har den unika förmågan att behandla befintliga hyperpigmenteringar samt förebygga att nya uppkommer med hjälp av potenta ingredienser med pigment hämmande och antioxidant effekt.

Efter din behandling hos oss rekommenderar vi ett hudvårdsprogram med produkter från Meline som ökar effekten av kurbehandlingarna och fortsätter och reducerar och förebygger synligheten av pigmenteringar samt deras effektiva Pigment hemmamask för att förbättra cellförnyelsen och minska existerande pigment i cellerna.

Vill du veta mera är du varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation

Vill du vara med i
The Beauty Keys
förmånliga bonussystem?

Lojalitetsprogram
Hos oss belönas både produktinköp och behandlingar. På The Beauty Key vill vi erbjuda er kunder ett smidigt bonussystem. Du behöver inte hålla reda på några bonuskort, stämpelkort eller liknande utan alla dina inköp sparas automatiskt i vårt kassasystem då du uppger dina uppgifter vid betalning.

Hur fungerar vårt system?
Du får % på både produkter och behandlingar hos oss och när du kommit upp i 200 kr så aktiveras den och kan då användas på produkter och behandlingar.
OBS! bonussystemet gäller ej på redan nedsatta kurer, rabatterade behandlingar och produkter. Estetiska injektionsbehandlingar ingår inte i bonussystemet.

Det lönar sig att handla och göra behandlingar hos oss på The Beauty Key.

Vi skickar till dig!

Du vet väl om att du som kund hos The Beauty Key kan beställa dina produkter? Kontakta oss på info (at) thebeautykey.se så hjälper vi dig, sjävklart räknar vi med dessa inköp i ditt bonussystem.