The Beauty Key Signature Treatment

Vill du ge dig själv eller någon du håller kär en riktigt lyxig behandling så ska du boka in vår fantastiska The Beauty Key Signatur behandling. Detta är behandlingen som innehåller det lilla extra! Låt oss här få ta hand om dig med en individ anpassad och resultatinriktad ansiktsbehandling där vi fokuserar både på välbefinnande samtidigt som du får ett fantastiskt resultat.

I denna behandling vill vi väva ihop många olika behandlingar för att ge dig lite det bästa från många olika världar. Vi jobbar bland annat med avancerade syraprodukter för att åstadkomma en förbättring av hudkonditionen.

I Signaturbehandlingen arbetar vi bland annat med jademassage där vi använder oss av 2 st vita jade roller i 100 % naturligt vit Jade. Rollern används för att massera ansiktet för att öka blodcirkulationen och stimulera lymfsystemet, vilket ger en jämnare hudton och hälsosam lyster samt minskar puffighet. Perfekt för en stressad och trött hud.

Du får även bekanta dig med en Genoled Low Light Therapy som kan genom specifika våglängder av ljus avge energi som tränger igenom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar. Genoled stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem beroende på vilket ljus man väljer.

Avslutningsvis så lyxar vi även till det lite extra med olika specialmasker anpassade efter din hudtyp, detta kan vara alltifrån Kollagen mask till de effektiva peel-off maskerna från Casmara. Maskerna från Casmara finns i olika färger och har sin egen funktion på huden.

Skillnaden mellan dessa och vanliga peel-off ansiktsmasker är, att dessa kan appliceras på både ögon och läppar, samtidigt som den kyls ner till 6 grader på huden och ger en svalkande effekt. Vi använder oss bland annat av den exklusiva Gold Luxury Mask som är baserad på alger, 24K guld pulver, vitaminer, mineraler och spårämnen.

Vill du få en upplevelse utöver det vanliga boka in en The Beauty Key Signatur behandling!

BOKA ONLINE