Nagelvård

På The Beauty Key utför Matilda Öster alla nagelbehandlingar, hon är certifierad nagelterapeut sedan 2016. Matilda jobbar med kvalitet och kända märken så som Light Elegance, Lilly Nails, REQ och Semilac. Hon jobbar endast med gel och alltid med fokus på en härlig stund för dig som kund.
Vid ditt bokade besök för naglar är det viktigt att du läst igenom infon kring behandlingen noga och om kommer du för att göra ett nytt set naglar är det viktigt att du tar bort eventuellt nagellack innan ditt besök.
Har du material på naglarna sedan tidigare som inte är byggt av Matilda så kontakta henne innan din tid på matilda@thebeautykey.se.

Förlängning med Gel

När man skapar gelenaglar använder man en speciell UV-lampa för att härda materialet. Gelen läggs oftast på i flera lager och tar ca 2 min för varje lager att härda. Det ultravioletta ljuset är UV-A och det är inte skadligt.

Fördelen med gelen är att den inte doftar lika starkt som akrylen, den är i stort sett doftfri. Nageln ser oftast väldigt naturlig ut eftersom gelen går att få väldigt tunn på nageln. Gelen är inte lika känslig för nagellacksremover som akrylen är.

Gellackning på naturlig nagel

Detta är praktiskt om du vill att dina egna naglar ska få växa lite mera eftersom gellackningen bildar ett effektivt skydd som verkligen sitter kvar. Om du är en av dem som har naglar där nagellacket inte håller särskilt bra på eller är en person som arbetar mycket med händerna är ett gellack definitivt värt att överväga. Detta stelnar när man har den i en UV-lampa. Den bildar alltså en stärkande och hållbar hinna på den egna nageln utan att förlänga den. Gellackning är perfekt för dig som simmar ofta eller är tvungen att tvätta händerna ofta på dagarna.

BOKA ONLINE