Medarbetare

Sara Leandersson
Sara Leandersson
Auktoriserad Hudterapeut & Grundare

Sara Leandersson är utbildad till Auktoriserad Hudterapeut. Sara har arbetat som hudterapeut sedan år 2000 och har sedan dess varit medlem i SHR (Sveriges hudterapeuter riksorganisation).

Helene Johansen
Auktoriserad Hudterapeut

Auktoriserad Hudterapeut med erfarenhet inom avancerad hudvård. Problemhud ligger Helene varmt om hjärtat.

Alexandra Milea
Alexandra Milea
Auktoriserad Hudterapeut

Jag är utbildad Aukt. Hudterapeut från Gildaskolan i Göteborg sedan år 2012 med internationell CIDESCO-examen och är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). @shr_sveriges_hudterapeuter
Är även utbildad och diplomerad franstylist sedan 2015 i singelmetoden för Luxourious Lashes, och 2016 i volymfransar för LashforLash (numera Cilier).
Jag brinner för avancerad hudvård och arbetar därför med resultatinriktade produkter, behandlingar och apparatur såsom microneedlingbehandlingar med Dermapen.
Jag har en stor passion för mitt yrke, är väldigt noga med mitt arbete, har stor yrkesstolthet och ser alltid till att kunden känner sig nöjd, trygg och omhändertagen.

Matilda Öster
Nagelterapeut / Fransstylist

Jag är utbildad certifierad fransstylist, och gick min utbildning hos Cilér i januari 2016, och certifierad nagelterapeut där jag gick min utbildning för Light Elegance i april 2016. Jag har drivit min enskilda firma i snart 5 år i lilla staden Karlshamn, med en ständigt fullbokad kalender o glada o nöjda kunder. Nu är det dock dags för mig att flytta till Göteborg och steppa upp i skönhetsbrachen. Jag brinner för skönhet och det ska bli superkul att få jobba med teamet på The Beauty Key.

Rebecka Godtman
Rebecka Godtman
Legitimerad Läkare

Jag är legitimerad läkare sedan snart 10 år. Under denna har jag forskat, doktorerat och arbetat inom flera kirurgiska specialiteter. För mig är det en självklarhet att estetiska behandlingar endast ska ges av legitimerad vårdpersonal som gått erforderliga utbildningar.
Jag brinner för att öka kunskapsnivån inom estetiska behandlingar och välkomnar kunskapskrav och certifieringar för branschen. Självklart är jag certifierad av Estetiska injektionsrådet vilket garanterar en hög nivå av kunskap och säkerhetstänk. Som kund på the Beauty Key är du försäkrad via Folksam.