The Beauty Key Heat & Freeze Treatment

Testa The Beauty Keys behandling Heat & Freeze och få en upplevelse utöver det vanliga. Du upplever både värme och kyla i en och samma behandling samtidigt som du kommer lämna salongen med en strålande hy!

I denna behandling har vi valt att jobba med resultatinriktad hudvård i kombination med nya tekniker och spännande masker.

I behandlingen står 'Heat' för våra aktiva syror där vi kan jobba med resultatfokuserad hudvård och se en klar förbättring på olika typer av hudkonditioner, dessa anpassas alltid efter just din hud.

'Freeze' i behandlingen står för två olika delar, dels för du uppleva en avslappnade massage med isglober sedan applicerar vi en anpassad mask för din hudtyp/kondition, detta kan vara antingen en icemask eller en sheetmask där vi masserar med ett kylande handroller ovanpå. Denna behandling kan du välja att få i 60 min eller 75 min. I 75 min lägger vi till portömning.

Vad ingår i 60 min:

Reng, ansiktsvatten, anpassade peels, massage med iceglobes, anpassad mask antingen icemask eller sheetmask, avslutande dagkräm, spf.

BOKA ONLINE