pHformula

På The Beauty Key har vi 20 års erfarenhet av att arbeta med avancerade syraprodukter och vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation, finns i vår bokning.

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Skin Resurfacing
Grunden i pHformulas 'skin resurfacing'-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk 'skin resurfacing'.
Kontrollerad kemisk 'skin resurfacing' skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

Hudtillstånd
Utvecklat som ett dermatologiskt 'skin resurfacing'-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som:

• För tidigt åldrande
• Hyperpigmentering
• Akne
• Kronisk hudrodnad

Vill du vara med i
The Beauty Keys
förmånliga bonussystem?

Lojalitetsprogram

Hos oss belönas både produktinköp och behandlingar. På The Beauty Key vill vi erbjuda er kunder ett smidigt bonussystem. Du behöver inte hålla reda på några bonuskort, stämpelkort eller liknande utan alla dina inköp sparas automatiskt i vårt kassasystem då du uppger dina uppgifter vid betalning.

Hur fungerar vårt system?
Du får 5% på både produkter och behandlingar hos oss och när du kommit upp i ett värde av 4000 kr så får du en rabattcheck hos oss på 200 kr.

Varje år bjuder vi även in de mest lojala The Beauty Key-kunderna på trevliga VIP-event.

Det lönar sig att handla och göra behandlingar hos oss på The Beauty Key.

Vi skickar till dig!

Du vet väl om att du som kund hos The Beauty Key kan beställa dina produkter? Kontakta oss på info (at) thebeautykey.se så hjälper vi dig, sjävklart räknar vi med dessa inköp i ditt bonussystem.