Dipl. Massageterapeut / Naprapat / Kiropraktor

Nu finns chansen att jobba på en resultatinriktad hudvårdssalong!
Vi söker nu en dipl. massageterapeut, naprapat eller kiropraktor som vill hyra rum hos oss.
Vill du bli en del av ett fantastiskt team?

I januari 2021 kommer vi att expandera The Beauty Key och nu har du chansen att komma in och bli en del av en av Göteborgs starkast växande salonger. Vi hoppas hitta dig som med ett glatt humör vill sprida inspiration och stärka upp kompetensen. Tillsammans ska vi jobba som ett starkt team där vi inspirerar varandra till kreativitet och professionalism.

Salongen är på 245 kvm och perfekt belägen vid Hagakyrkan (Vasastan) i Göteborg. Vi söker dig som är diplomerad massageterapeut, naprapat, kiropraktor eller liknand och som redan är etablerad med en egen kundkrets men vill utvecklas och jobba i ett team tillsammans med oss andra på salongen. I salongen utförs i dagsläget resultatinriktad ansiktsbehandlingar, avancerade behandlingar så som Dermapen4 och Plasmapen, makeup, vaxningar, lashlift, estetiska injektioner, microblading mm.

Jag som driver salongen är en väletablerad Auktoriserad hudterapeut sedan 20 år tillbaka med stor kundkrets. Jag är van att jobba i team tillsammans med andra hudterapeuter så ser fram emot att träffa dig som är likasinnad. Vid försäljning av salongens produkter erbjuds du även en attraktiv provision.

Du som hyr platsen ska vara egenföretagare och inneha F-skattsedel. Du ska ha goda kunskaper inom ditt område.

Vi vill att du brinner för ditt yrke och håller dig uppdaterad kring trender & nyheter. Vi söker dig som är noggrann med känsla för service och har lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar.

Du skall ha utbildning, diplom, eller certifikat i de behandlingar du utför.

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka ett mail till sara@thebeautykey.se