Brudmakeup

Går du i giftastankar?
Vi kan hjälpa dig med ett komplett upplägg gällande hudvård och makeup så du får stråla som en stjärna på din viktigaste dag.

På bröllopsdagen vill man ju vara sitt allra vackraste jag och för att göra detta möjligt kan man behöva lite hjälp på traven. Kontakta oss så lägger vi upp ett personligt brudprogram som passar just dig och dina behov.

Det är mycket att planera inför den stora dagen och inte alltid lätt att komma ihåg och tänka på allt som behöver planeras och göras. Du kan vara lugn, vi har gedigen erfarenhet av bröllop och brudmakeup och ni kan känna er trygga med att vi tar hand om er inför den stora dagen. Låt oss hjälpa dig att planera in dina behandlingar så allt görs i rätt tid.

Hur börjar man?

Boka först upp en tid där vi sätter oss ned och i lugn och ro går igenom hur vi ska lägga upp ett passande bröllopskoncept just för dig. Vilka behandlingar känns viktiga för dig och vad har du för tankar och önskemål. Det är viktigt att börja med en ansiktsbehandling så man får göra en grundlig hudanalys och titta av så man har rätt hudvårdsprodukter för just sin hudkondition. Att rekommendera är att sätta upp en djuprengörande ansiktsbehandling ca 4 veckor innan bröllopsdagen. Om man vill kan man göra en askungebehandling som ger extra lyster och fräschör är det att rekommendera att göra samma vecka (dock ej med portömning).

 

1 vecka innan bröllopet är det även perfekt att färga sina fransar och bryn samt få en perfekt brynform plockad, detta gör otroligt mycket till makeupen och gör att slutresultatet blir så perfekt som man önskat. Ska du på bröllopsresa direkt efter bröllopet och vill ha släta fina ben, börja gärna i god tid att vaxa dina ben så du hinner att få så bra resultat av vaxbehandlingen som möjligt.

Gällande brudmakeupen

Först börjar vi med att boka in en makeupkonsultation där vi går igenom alltifrån om vilket tema ni har på bröllopet, vilka färger ni valt, vilken klänning, hur ska du ha håret, smycken och andra tankar och önskemål du har gällande makeupen. Det är viktigt att du ska känna dig så trygg som möjligt och få det precis som du vill ha det.

 

Vi kommer även då att testa lite olika färger för att komma fram till vad som känns bäst. Under konsultationen gör vi inte en hel brudmakeup utan testar loss och det kan t.o.m. vara så att du får olika sminkningar på dina ögon bara för att vi ska komma fram till vad som känns bäst just för dig.

BOKA ONLINE