BIOEFFECT

BIOEFFECT® är framtiden för vetenskaplig hudvård med ett verktyg som kan skriva om din huds historia.

Hudvårdsprodukterna från BIOEFFECT innehåller cellaktivatorer som är en naturlig del av din huds kommunikationsnätverk. De fungerar som ord som har skrivits i hudens eget språk, och säger åt huden att snabba upp sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster.

ISLÄNDSK BIOTEKNIK

Hudvårdsprodukterna från BIOEFFECT är först i världen med att innehålla den växtproducerade cellaktivatorn EGF. Efter tio års bioteknologisk forskning på Island har vetenskapsmännen kunnat säga åt kornväxten att tillverka ett EGF i sitt frö som är identiskt med den som finns i vår egen hud, och som accepteras som vår egen när den appliceras. Varje kornväxt växer i pimpsten – åtskilt från de andra – och vattnas med rent källvatten i växthus på Island med förnyelsebar geotermisk energi.

Den patentsökta och gröna biotekniken säkerställer att produkterna från BIOEFFECT innehåller EGF med högsta möjliga kvalitet, aktivitet och stabilitet. Resultatet när man använder produkter som innehåller EGF blir en hud med volym, mindre rynkor, ökad fasthet och lyster.

Vill du vara med i
The Beauty Keys
förmånliga bonussystem?

Lojalitetsprogram

Hos oss belönas både produktinköp och behandlingar. På The Beauty Key vill vi erbjuda er kunder ett smidigt bonussystem. Du behöver inte hålla reda på några bonuskort, stämpelkort eller liknande utan alla dina inköp sparas automatiskt i vårt kassasystem då du uppger dina uppgifter vid betalning.

Hur fungerar vårt system?
Du får 5% på både produkter och behandlingar hos oss och när du kommit upp i ett värde av 4000 kr så får du en rabattcheck hos oss på 200 kr.

Varje år bjuder vi även in de mest lojala The Beauty Key-kunderna på trevliga VIP-event.

Det lönar sig att handla och göra behandlingar hos oss på The Beauty Key.

Vi skickar till dig!

Du vet väl om att du som kund hos The Beauty Key kan beställa dina produkter? Kontakta oss på info(at)thebeautykey.se så hjälper vi dig, sjävklart räknar vi med dessa inköp i ditt bonussystem.

Tips när du använder BIOEFFECT:

1. Applicera alltid BIOEFFECTs produkter på ren och torr hud. Detta är för att EGF är känsligt för olika ämnen så som oljor, fetter, vitaminer och alkohol.

 

2. Använd gärna en icke-oljebaserad rengöring.
Om du ändå vill använda en oljebaserad rengöring, skölj då noga av huden med ljummet vatten efteråt och torka huden torr innan applicering av efterföljande produkter.

 

3. Vid användning av ansiktsvatten:
Låt ansiktsvattnet absorberas helt av huden så att huden är torr innan applicering. För att garantera optimalt resultat, är det viktigt att vänta 5-10 minuter innan man applicerar nästa produkt, så att EGF- ingrediensen hinner starta cellkommunikationen i huden.