Lily Lolo

Lily Lolo är ett brittiskt företag som gör rent, mineralbaserat smink. Produkterna är fria från parabener, syntetiska parfymer, silikoner, färgämnen, talk, nanopartiklar och vismut.

I sortimentet finns bland annat mineral foundation, bb cream, mascara och läppstift. Oavsett om din hud är torr, fet eller någonstans däremellan, kommer Lily Lolos makeup att ge dig en naturlig och felfri yta utan att täppa till porerna eller irritera huden. Produkterna testas inte på djur.

I en tid när vi kräver att produkten både ska prestera på bästa sätt och samtidigt innehålla naturliga ingredienser är Lily Lolo det perfekta valet. Det har gett makeupartister, kändisar och skönhetsskribenter över hela världen den där aha-upplevelsen; äntligen ett hudvänligt, icke-täppande, naturligt sortiment som är lätt att applicera och kul att använda.

Lily Lolo lanserades 2005 av grundaren Vikki Khan och namngavs efter hennes två systrar Lisa (Lily) och Lorraine (Lolo). Produkterna har vunnit flera priser, bland annat brittiska Green Beauty Bible Award.