Nagelteknolog

Vill du få chansen att utforma din egen arbetsplats? Vi söker nu en erfaren Nagelteknolog som vill hyra en plats hos oss. Är du dessutom utbildad fransstylist är detta en stor bonus!
Har du drömt om att få utforma din egen arbetsstation och slippa konkurrera med andra nagelteknologer. I oktober öppnar vi en resultatinriktad hudvårdssalong och vill då även erbjuda det bästa inom nagelområdet.

I oktober öppnas en resultatinriktad hudvårdssalong och vi hoppas hitta dig som med ett glatt humör vill sprida inspiration och stärka upp kompetensen. Tillsammans ska vi jobba som ett starkt team där vi inspirerar varandra till kreativitet och professionalism.

Salongen är på 80 kvm och är nyrenoverad i en stilren och smakfullt inredd miljö i Vasastan i Göteborg. Jag söker dig som redan är etablerad med en egen kundkrets och som vill jobba i ett team tillsammans med oss andra på salongen. I salongen utförs i dagsläget resultatinriktad hudvård så som avancerade hudvårdsbehandlingar, makeup, vaxningar mm.

Jag som driver salongen är en väletablerad Auktoriserad hudterapeut sedan 20 år tillbaka med stor kundkrets, där kunderna just efterfrågat nagelförlängningar med géle. Kunderna har även ett stort intresse för fransförlängningar.

Du som hyr rummet ska vara egenföretagare och inneha F-skattsedel. Du ska ha goda kunskaper inom ditt område och vi vill att du endast jobbar med gelé då det passar bäst för övriga verksamheten.

Vi vill att du brinner för ditt yrke och håller dig uppdaterad kring trender & nyheter. Vi söker dig som är noggrann med känsla för service och har lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar. Vid försäljning av salongens produkter erbjuds du även en attraktiv provision.

Du skall ha utbildning, diplom, eller certifikat i de behandlingar du utför och såklart arbeta efter miljöbalkens regler när det gäller nagelteknologer. Hyran för platsen ligger på 5000 kr och jobbar du även med fransar diskuterar vi ytterligare hyra för behandlingsbädd/rum.

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka ett personligt brev och 2 referenser till jobba@thebeautykey.se
Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig. – Sara Leandersson