Månadens erbjudande -
på behandling!

Wow! Vi släpper ett fantastiskt erbjudande på Dermapen 4.Har du inte testa Microneedeling med Dermapen 4 så är detta ett perfekt tillfälle för dig. Vi erbjuder dig en ”prova-på-Dermapen4” för ansiktet till ett otroligt pris. Nu endast 1595kr (ord.pris 2195kr). Detta erbjudande gäller för bokningar i april! Så boka in redan idag innan tiderna försvinner! Med Dermapen 4 kan vi förbättra struktur, linjer, ärr, pigmenteringar, akne och stärka upp en känslig hy. Ifall du vill få ut det bästa av din behandling rekommenderar vi att du lägger till en Über pro peel i din behandling.

Månadens erbjudande -
på produkt!

Utförsäljning! Vi kör nu hela 40% på vårt kvarvarande lager av Comfort Zone och Lily Lolo. Skynda fynda!

Lojalitetsprogram

Hos oss belönas både produktinköp och behandlingar. På The Beauty Key vill vi erbjuda er kunder ett smidigt bonussystem. Du behöver inte hålla reda på några bonuskort, stämpelkort eller liknande utan alla dina inköp sparas automatiskt i vårt kassasystem då du uppger dina uppgifter vid betalning.

 

Hur fungerar vårt system?
Du får 5% på både produkter och behandlingar hos oss och när du kommit upp i ett värde av 4000 kr så får du en rabattcheck hos oss på 200 kr.

 

Varje år bjuder vi även in de mest lojala The Beauty Key-kunderna på trevliga VIP-event.

 

Det lönar sig att handla och göra behandlingar hos oss på The Beauty Key.